Szalonunk 2014-től áll a győri és Győr környéki  lakosság rendelkezésére.  Büszkék vagyunk arra,hogy számos vendégünk a környező országokból is rendszeresen felkeres bennünket...

Kezdetben a Győr-Pláza adott otthont szolgáltatásunknak,  2019.03.03-tól pedig Szabadhegy szívében a Rozgonyi u. 3. szám alatt várjuk régi és új vendégeinket, több mint 200 négyzetméteren.

Masszőreink Thaiföldről származó nemzetközi szakvizsgával rendelkező masszázsterapeuták, akik mind a tradicionális mind az olajos thai masszázst végzők jeles képviselői.

Jelenleg öt masszőrnő várja vendégeit.

 

 

 

 

Süti

 

Az 56 éves masszőrnő 40 éve a szakma képviselője. Rendkívül nyugodt személyiség, az emberi test anatómiájának tökéletes ismerője. Vendégei azért szeretik nagyon, mert nyugodt, kiegyensúlyozott, az általa végzett terápiának van eleje, közepe, vége. Az első öt percben feltérképezi a vendég alkatát, az energia blokkok helyét, és alaposan pontról pontra haladva fog hozzá a kilazításhoz. 

Pontosan érzi,hogy melyik vendég milyen erősségű masszázst igényel, és annak megfelelően végzi a kezelést. 

Süti specialitása a tradicionális thai masszázs, és az olajos  thai masszázs mixelése. Jó érzékkel keveri a két különböző masszázs típus elemeit, amennyiben a vendég állapota azt kívánja. 

Kedvessége és a munka iránti alázata magával ragadja akár első alkalommal a vendégeket. 

 

 

 

Boonat

 

A 48 éves masszőrnő 23 éve a szakma képviselője.  Számára a pohár mindig félig tele van, és nem ismer lehetetlent.  Egyben ő a szalon legerősebb masszőre, rá szó szerint illik a „Kicsi a bors,de erős!” mondás. Legtöbb vendége a kifejezetten erős masszázst igényli, és bár ő maga mindössze 1 méter 58 centi és 48 kiló, akár két méteres 150 kilós vendégeket is nehézségek nélkül, tökéletesen masszíroz meg.

Monta erőssége ezen kívül, hogy különös érzéke van a nyak-váll körül kialakuló problémák megérzésére, és tökéletes terápiás kezeléssel azok helyrehozatalára.  Sok vendége kerül ki az 50év feletti korosztályból, ugyanis az izületi fájdalmakkal küzdők legnagyobb örömére 60 perces kezelései után az izületes végtagok szinte megújulnak.

 

 

 

Yuanchai

 

A 45 éves masszőrnő 14 éve a szakma képviselője. Vendégei egyszerűen zseninek hívják. Zsenije abból áll, hogy anélkül,hogy bármit is tudna a vendég egészségi állapotáról, kialakult betegségeiről,testi fájdalmairól, különös és tévedhetetlen érzékkel találja meg azokat. Percek alatt hangolódik rá az adott vendégre és az adott problémára.

Munkáját a precizitás jellemzi, nem feltétlenül ragaszkodik a megtanult sémához, hanem a tanultakat, a több éves tapasztalatot alapul véve minden vendég egyénre szabott, egyedi masszázs élményt kap. 

Yuanchai specialitása a lábmasszázs. Egészen egyedi technikával a thai lábmasszázs és a reflexológia tökéletes egységet kap, így lábfájós, láb ödémás, sportolás vagy a munka miatt különösen igénybe vett lábak esetén rendkívüli és nagyon gyors eredményeket ér el.  Egy alkalommal az egyik vendég aki világutazó és különös szerelmese a thai lábmasszázsnak, az ő általa végzett lábmasszázs végén a következőket mondta:  „ Szerénytelenség nélkül állíthatom, hogy több száz thai masszőr végzett már rajtam kezeléseket, minden évben több hónapot tartózkodom Thaiföldön és hetente többször veszem igénybe a thai lábmasszázst, de mind közül ez a mostani volt életem legtökéletesebb masszázsa.”

 

 

Non

 

A 48 éves masszőr 21 éve dolgozik masszőrként, mely idő alatt tökéletes szintre fejlesztette a csendes és egyben zseniális masszázs mikéntjét.

Non nem az a szószátyár fajta, de remek érzékkel találja meg a problémás területeket, utána pedig kímélet nélkül maximális elkötelezettséggel lát neki a kezelésnek.

 

 

 

 

Szalonunkban rendkívüli hangsúlyt fektetünk arra, hogy minden vendégnek megtaláljuk a számára legmegfelelőbb masszőrt. Ebben recepciós kolleganőink nyújtanak segítséget, akár telefonon akár személyes beszélgetés alkalmával. 

A thai masszázs a világ összes masszázs típusa közül talán a leginkább teremti meg a test, a lélek, és a szellem egységét, ehhez nyújt segítséget a tökéletes masszőr megtalálása, és a nyugodt,békés,hangulatos környezet megteremtése. 

A Lotus Thai Masszázsszalon éppen ezért a vendégeink számára nem csak egy masszázs, hanem az a hely, ahol mindezt kompromisszumok nélkül kapja meg. 

Reméljük hamarosan Önt is vendégeink között köszönthetjük!

Lotus Thai csapat